Eski Futbolcu Özer Hurmaci'nin Avukatindan Açiklama

Fenerbahçe ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Özer Hurmanci’nin esi Mihriban Hurmaci’yi dövdügü iddialarina dair avukati yeni bir açiklama yapti. Açiklamada, “Özer Hurmaci’nin bu asilsiz, yalan, iftira nitelikli konusmalar ve haberlerle ilgili günlerdir konusamama nedeni, kendisi hakkindaki uzaklastirma kararidir” denildi.

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor’da oynayan eski futbolcu Özer Hurmaci’nin esini darp ettigi iddia edilmisti. Sariyer Jandarma Komutanligina basvuran Mihriban Hurmaci’nin sikayeti üzerine Özer Hurmaci gözaltina alinmisti. Komutanliktaki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilen Özer Hurmaci, adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti.

Mihriban Hurmaci, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada siddete ugradigini öne sürerken, Özer Hurmaci’nin avukati Esennur Ezgi tarafindan yapilan açiklamayla iddialar yalanlanmisti. Özer Hurmaci’nin avukati Ezgi, konuya iliskin yeni bir açiklama daha yapti.

Açiklamada, “Müvekkilim Özer Hurmaci ile kamuoyunda günlerdir esi Mihriban Hurmaci tarafindan iftiralar atilmakta, ayrica mesnetsiz, kaynagi belli olmayan iftira nitelikli yalan haberler yapilmaktadir. Tüm iddialarin asilsiz oldugunun tekrari ile müvekkilimin bu asilsiz, yalan, iftira nitelikli konusmalar ve haberlerle ilgili günlerdir konusamama nedeni, kendisi hakkindaki uzaklastirma kararidir. Bilindigi üzere uzaklastirma karari ülkemizde hemen hemen her talep eden kadina verilmektedir. Bu karar nedeniyle kendisini kamuoyu nezdinde savunamayan, ülkemize de hizmetler vermis eski milli futbolcumuz, müvekkilim Özer Hurmaci’nin 3 küçük çocugu bulunmaktadir. Bu konunun hassasiyetine önem verilmesi temennimizdir” denildi.

Kaynak: İHA