Zafer Turan Açiklamasi 'Çok Daha Farkli Kazanabilecegimiz Maçi Berabere Bitirdik'

Denizlispor maçindan 1 puanla ayrildiklari için çok üzgün olduklarini belirten Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, “Farkli kazanabilecegimiz maçi berabere bitirmek bizim için sikintili bir durum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasinda Eyüpspor deplasmanda karsilastigi Denizlispor ile 2-2 beraber kaldi. Maçin ardinda açiklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, ikinci yarida skoru koruyamadiklari için üzgün olduklarini belirtti.

Ilerleyen maçlarda emin adimlarla yollarina devam etmek istediklerini belirten Turan, “Maçi bu sekilde bitirmek bizim için çok üzücü. Çok daha farkli kazanabilecegimiz maçi berabere bitirdik. Ilk devre istedigimiz her seyi sahaya koymustuk. Ikinci yarinin 5-10 dakikasini atlatabilesiydik daha sonra bizim için islerin kolay olabilecegini biliyorduk ama o dakikalari da atlattik. Ama kendi hatalarimizda, duran topa çok önem vermistik ve rakibin duran toplarda etkililigi çok fazlaydi. Buna ragmen duran toptan gol yedik. Çok üzgünüz tabii ki. Farkli kazanabilecegimiz maçi berabere bitirmek bizim için sikintili bir durum. Biz iyi bir takimiz ve hedeften sasmis degiliz. Sadece burada 1 puan kaybettik. Insallah bundan sonraki maçlarda daha çok dikkat edip, skoru daha farkli yapip, galip gelmek istiyoruz. Önümüzde bir sampiyonluk var, ona göre emin adimlarla gitmek isitiyoruz ama gerçekten bizim için üzücü geçti” diye konustu.

Kaynak: İHA