Mus Il Emniyet Müdürü Engin Kaloglu'na Sevgi Seli

Mus Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile 68 Aksaray Belediye Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi arasinda yapilan müsabakada Mus Il Emniyet Müdürü Engin Kaloglu’na vatandaslar ve taraftar gruplari tarafindan sevgi seli gösterildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Lig’inde mücadele eden Mus Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü evinde 68 Aksaray Belediye Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi ile karsi karsiya geldi. Ilk periyodu 14-14 tamamlanan müsabakanin son periyodu 73-53 Mus Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün üstünlügüyle tamamlandi. Maç sirasinda tribünlerde dövizler açarak engelli sporculara her anlarinda destek olan Il Emniyet Müdürü Engin Kaloglu’na sevgi gösterisi yapildi. Tezahürat yaparak Kaloglu’na sevgilerini gösteren taraftar gruplari ve vatandaslar, ellerindeki dövizlere; ‘Engin Kaloglu diye yazilir, Adam diye okunur’, ‘Diyarbakir’da Gaffar Okkan, Mus’umuzda Engin Kaloglu’, ‘Engin Kaloglu ile engelsiziz’ yazilari yazarak sevgilerini dile getirdiler.

Maç sonu gazetecilere açiklamalarda bulunan Mus Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Bedri Korkmaz, vatandaslari ve aileleri yanlarinda görmekten son derece mutlu olduklarini söyledi.



“Insallah bir Gaffar Okkan daha geliyor”

Kendilerine verilen destekten dolayi çok mutlu olduklarini anlatan Korkmaz, “Belki Türkiye’de ilk defa böyle bir aile ortami vardi. Insallah bir Gaffar Okkan daha geliyor. Simdiye kadar hiçbir maça rahat gitmedik. Ilk defa Il Emniyet Müdürümüz Engin Kaloglu sayesinde bütün maçlara sorunsuz gidip geliyoruz. Bütün engellilerin sorun ve problemleriyle ilgileniyor. Mus merkezde 11 bin engelli bulunuyor. Ilçelerle beraber 17 bin engellimiz var. Neden bunlari topluma kazandirmayalim? Insallah hep beraber bunlari topluma kazandirmak için elimizden gelen her türlü çabayi gösterecegiz. Gençlerimiz sag olsun bize sahip çikiyor. Ilimizin bütün yetkililerine, bizi maçta yalniz birakmayan bütün ailelere tek tek tesekkür ediyorum” dedi.



“Destek varsa engel yoktur”

Destek sayesinden engellerin ortadan kalktigini vurgulayan Korkmaz, “Bize destek olunursa Süper Lig neden Mus’a gelmesin? Biz buna inaniyoruz. Bizi yalniz birakmasinlar. Bizi yalniz birakmasalar biz bunu yapacagimiza inaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA