Mesut Bakkal Açiklamasi 'Böyle Bir Maçi 2-2'Ye Getirmek Galibiyet Kadar Güzel'

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eyüpspor maçinin ardindan, "2-0’dan böyle bir maçi 2-2’ye getirmek bence en azindan galibiyet kadar güzel. Önümüzde 14 maç var, bunlarin hepsine de talibiz” dedi.

Denizlispor evinde Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Takimla çalismaya baslayali bir hafta oldugunu vurgulayan Bakkal, “Sakatimiz da var, eksigimiz de var. Aslinda 2 devreli bir maç oldu. Baktiginiz zaman ilk devre baski yiyen ve kalesinde 2 gol gören takim, bir devren sonra baska takim. Aslinda benim istedigim ikinci devre tabii ki oyuncu degisikliklerinden sonra futbolcularin gösterdigi tepki, bu takim var olmanin bir seylerini gösterdi. 2 tane çok güzel gol oldu. Aslinda oyunun basindan itibaren yapmamiz gereken buydu. Ligdeki konum, uzun zamandir maç kazanamama ve güçlü bir rakiple oynama ilk devre böyle bir sonuç geçmisti” diye konustu.



“Böyle bir maçi 2-2’ye getirmek galibiyet kadar güzel”

Konusmasinin devaminda oyunculari tebrik eden Bakkal, “Ben öncelikle oyuncularimi kutluyorum. 2-0’dan böyle bir maçi 2-2’ye getirmek bence en azindan galibiyet kadar güzel. Bu dönemde aldigimiz her puan bizim için çok degerli, içerideki oyuncu grubu inanmisligi bu isi yapacaklarini bu maçta gösterdiler. Önümüzde 14 maç var, bunlarin hepsine de talibiz. Iyi gidiyoruz, iyi basladik yani oyun olarak tepki olarak da eksiklerimizi çalisip önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacagimizi düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA