Göksel Gümüsdag Açiklamasi 'Deplasmanda Galip Gelmek Bizim Için Önemliydi'

Medipol Basaksehir Baskani Göksel Gümüsdag, Fenerbahçe galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Deplasmanda galip gelmek bizim için önemliydi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda Medipol Basaksehir deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Basaksehir Baskani Göksel Gümüsdag, "Basta Emre Hoca olmak üzere tüm oyuncu kardeslerimizi tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele oldu. Basaksehir’e yakisan bir mücadele gösterdiler. Geçen haftalarda 1-2 talihsiz maglubiyetimiz oldu. Tüm takim arkadaslarimizin, önemli mücadeleleri var. Futbolda her türlü netice olabiliyor. Deplasmanda galip gelmek bizim için önemliydi. Artik Basaksehir her zaman zirveyi zorlayan, zirve yarisinin içinde olan, Avrupa’yi zorlayan, sampiyon olmus bir takim. Insallah sonuna kadar devam edecegiz" seklinde konustu.



"Basaksehir her zaman sampiyonlugu zorlayan bir takim"

Korona virüse yakalanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan’a geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Gümüsdag, "Bugün maçtan önce haberimiz oldu. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve hanimefendinin covid oldugunu duyduk. Allah’tan sifa diliyoruz. Bir an evvel insallah sagliklarina kavusurlar. Durumunun iyi oldugunu ögrendik. Basaksehir ailesi olarak bir kez daha acil sifalar diliyoruz. Basaksehir her zaman sampiyonlugu zorlayan bir takim. Daha önümüzde çok sayida maç var. 3 puanli sistemde; 5, 10, 15 puan kapanabilecek farktir. Geçmiste biz 8 puandan sampiyonlugu verdik. Dolayisiyla, zirveyi, sampiyonlugu zorlayan, yarisin içinde olmak istiyoruz. Birincilik de ikincilik de hedeflerimizden birisi" ifadelerini kullandi.

Benfica’nin Portekizli futbolcusu Pizzi ve Trezeguet transferlerinin sorulmasi üzerine Göksel Gümüsdag, "Trezeguet, Misir ile finale kaldi. Dolayisiyla o sali günü burada olur diye düsünüyorum. Benficali oyuncuyla ile de görüsmelerimiz devam ediyor. Inaniyorum ki neticeye götürecegiz" dedi.

Kaynak: İHA