Basketbol Sampiyonasi'nda '10 Takim 10 Kupa'

Türkiye Basketbol Federasyonu Bilecik Il Sampiyonasi sona ererken, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü, turnuvaya katilan 10 takimi ile 10 kupa kazandi.

Turnuvanin sona ermesi ile tüm yas kategorilerinde basari gösteren sporcular Bozüyük Belediyesi Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu ile bir araya geldi. Hep birlikte yenilen zafer yemeginin ardindan konusan Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu; "Öncelikle Belediye Baskanimiz Mehmet Talat Bakkalcioglu’nun selamlarini ve tebriklerini iletmek istiyorum. Basketbol turnuvasinda basari göstererek bizleri gururlandiran, tüm takimlarimizi ve sporcularimizi tebrik ediyorum. Belediye Baskanimiz Mehmet Talat Bakkalcioglu ile birlikte Bozüyük Belediyesi olarak, her zaman Bozüyük’te sporcularimizin yaninda olmak için çalisiyoruz. Hepinizin bildigi üzere, belediyelerin bazi asli görevleri vardir, bunlarin yani sira sosyal belediyecilik anlaminda pek çok alanda da yer alarak, siz degerli gençlerimize yararli olmak istiyoruz. Belediyemiz bünyesindeki hocalarimiz ve personelimiz ile birlikte her zaman sizin yaninizda oldugumuzu belirtmek istiyorum. Ayrica degerli kardeslerim Ayberk Gazozcu ve Mehmet Türe ile birlikte Bozüyük’te sporun gelismesi ve sizlerin gelecekte profesyonel birer sporcu olmaniz için çalisiyoruz. Tüm bunlarin yani sira bizler için en önemli bir hususta sporun yaninda derslerinizi de aksatmamanizdir. Sporu ve egitiminizi birlikte yürütmek iyi bir sporcu olmak için çok önem arz etmektedir. Bir kez daha tüm takimlarimizi tebrik ediyorum." dedi.

Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu, yemegin ve konusmasinin ardindan sporcularla bir süre daha sohbet etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Bilecik Il Sampiyonasinda 1. olan takimlar, yapilacak olan Türkiye turnuvasinda Bilecik’i ve Bozüyük’ü temsil edecekler.

Kaynak: İHA