TECO Karacabey Belediyespor, Pazar Maçina Hazir

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden TECO Karacabey Belediyespor, pazar günü saat 13:00’te oynanacak karsilasmada sahasinda Pazarspor’u agirlayacak.

TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Baskanvekili Davut Zirek, puan kaybina tahammüllerinin olmadigini ve sahaya mutlak üç puan için çikacaklarini söyledi.

Geçtigimiz hafta Kirklarelispor karsisinda aldiklari galibiyet ile moral bulduklarini söyleyen Zirek, ’’Pazarspor’u yenerek kendi sahamizda alacagimiz üç puan ile düsme hattindan bir an önce uzaklasmak istiyoruz. Pazarspor maçinda oyun disiplininden kopmadan, müsabakanin sonuna kadar iyi oyun sergilemeyi hedefliyoruz. Pazarspor maçindan en iyi sonucu almak için elimizden gelen bütün mücadeleyi sergileyecegiz” dedi.

Teknik direktör degisikliginin yani sira oyuncu transferleri sonrasinda iyi bir takim olduklarina deginen TECO Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Baskanvekili Davut Zirek, “Ikinci yariya teknik direktör degisikligi ile girdik. Gerekli mevkilere transferler yaptik. Tabi bunun yani sira gelen oldugu kadar yollarimizi ayirdigimiz oyuncular da oldu. 1 ya da 2 oyuncu transferi daha yapabiliriz. Suan itibariyle iyi bir takim oldugumuzu söyleyebilirim” ifadelerini kullandi.

TECO Karacabey Belediyespor, aldigi 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 12 maglubiyet ile topladigi 19 puanla 17. sirada yer aliyor. TECO Karacabey Belediyespor’un pazar günü sahasinda agirlayacagi Pazarspor ise, ligde aldigi 9 galibiyet 10 maglubiyet ve 1 beraberlik ile topladigi 28 puan ile 8’nci sirada bulunuyor.

Kaynak: İHA