Ömer Erdogan Açiklamasi 'En Az 1 Puan Ile Ayrilmayi Düsünüyorduk'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, 4-3’lük Kayserispor maglubiyetinin ardindan, “En az 1 puan ile ayrilmayi düsünüyorduk” dedi.

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda deplasmanda karsilastigi Kayserispor’a 4-3 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, “Bugün maalesef istedigimiz sonucu alamadik. Buradan en az 1 puan ayrilmayi düsünüyorduk. Maçin genelinde 5 sefer ceza sahamiza gelen Kayserispor’dan 4 tane gol yedik. Bir pozisyonda penalti oldu, kalecimiz çikardi. Bugün bireysel hatalari çok yaptik ve devaminda da çok agir bir sekilde cezalandirildik. Deplasmanda 3 gol atip, 4 gol yiyorsaniz bu düsündürücü. Buna çözüm bulmamiz gerekiyor. Oyunun ofansif bölümünde üretkenligimiz vardi, 3 gol attik, direkten dönen topumuz vardi ama ceza sahasi içindeki bireysel hatalardan yedigimiz gol bize agir bir sekilde maglup olmamiza neden oldu” ifadelerini kullandi.

Hatalarindan ders çikaracaklarini söyleyen Erdogan, “Çalisacagiz ve devam edecegiz. Hatalarimizdan ders çalisacagiz. Futbol hata oyunudur ama bu kadar basit hata yapmamamiz gerekiyor. Üzgünüz ama bir an önce toparlayip hafta içinde oynayacagimiz Antalyaspor maçinin hazirliklarina baslayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA