Ilhan Palut Açiklamasi 'Skoru Artiramasak Da Maçi 1-0 Kazanmayi Bildik'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Giresunspor’a karsi çok önemli bir 3 puan aldiklarini belirterek, liderlik takibini sürdürmek istediklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda iç sahada Giresunspor’u 1-0 maglup ettikleri maça iliskin basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Ilhan Palut, kazanilan 3 puanin önemli oldugunu kaydederek, ’’Ligin ikinci yarisi ilerlemeye basladi.

Her takim için zorlu haftalar. Çünkü her takim için siralamadaki konumu onlari bir hedefi isaret ediyor. Bugün de çok zor maçlardan bir tanesi olacagi belliydi. Çünkü Giresunspor son haftalarda biraz asagi yaklasti ve bugün bunun reaksiyonunu onlardan bekliyorduk. Özellikle ilk yari son derece dominant bir oyun oynadik. Rakip üçüncü bölgeye, kendi üçüncü bölgemize çok fazla girisler yaptik. Daha sonra son pas, son vurus tercihleriyle bir sekilde skoru bulamadik. Bu konularda daha iyi olmaliydik. Ikinci yariya geldigimizde 15 dakika tempomuz düstü. Çok basit top kayiplari yapmaya basladik. Ama 60’dan sonra tekrar tempoyu yükselten bir Konyaspor, skoru bulan bir Konyaspor, çok genis alanlarda geçis alanlari yakalayan bir Konyaspor vardi. Bunlari yaparken de rakibe çok ciddi bir pozisyon vermedik. Skoru artiramasak da maçi 1-0 kazanmayi bildik. Çok önemli bir 3 puandi bizim için. Oyuncularima mücadele için tesekkür ediyorum’’ dedi.



“Takibimizi sürdürmek istiyoruz”

Trabzonspor ile puan farkinin azalmasiyla ilgili soru üzerine ise Palut, ’’Ligde iyi bir yerdeyiz kendi adimiza. Trabzonspor yarin bir maç oynayacak. Sonuçta gelecek hafta oraya gidecegiz. Bir sekilde biz ligde iyi yerde tutunmaya devam etmek istiyoruz. Takibimizi sürdürmek istiyoruz. Onun ötesinde mücadelemizi, oyunumuzu her maç devam ettirmek istiyoruz. Buna önümüzdeki hafta maç da dahil’’ diye konustu.

Kaynak: İHA