Hakan Keles Açiklamasi 'Kaybettigimiz Için Üzgünüz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Konyaspor karsisinda kaybettikleri için üzgün olduklarini belirterek, bir sonraki Fenerbahçe maçini kazanip alt siralardan kurtulmak istediklerini söyledi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda deplasmanda Konyaspor’a 1-0 maglup olduklari maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Hakan Keles, maça iyi baslayamadiklarini ve ilk yari dengeli oyun ortaya koyduklarini kaydetti.

Maçin genelinde ise kazanmak adina takiminin çok bir aksiyonu olmadigini aktaran Keles, "Kaybetmeyebilirdik de, bir tane sanssiz bir pozisyondan dolayi geri düstük. Ondan sonra gerekli riskleri aldik. Ama golü bulamadik. Kaybettiginiz için üzgünüz. Eksiklerimiz vardi. Flavio’nun sakatligindan sonra format degistirdik. Eksiklerimiz vardi. Orta saha bölgesinde inanilmaz sikintiliyiz ama bu hafta dönecekler. Cezalilarimiz var, onlar da dönecek. Transferlerimiz gelecek. Önümüzde bir Fenerbahçe maçi var. Onu da kazanip alt siralardan kurtulmak istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA