Fenerbahçe'de Mesut Özil'e sürpriz teklif! Kimse bunu beklemiyordu

Devre arası transfer döneminin son günlerine girilirken Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertliler, sol bek ve forvet bölgesi için arayışlarını sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşanadı. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'e transfer teklifi geldi.

Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları devam ederken Mesut Özil'e sürpriz bir transfer teklifi geldi. Sarı-lacivertliler, sol bek ve forvet bölgesi için takviye yapmayı düşünürken takımdan ayrılacak isimler de merak konusu...

Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminin son günlerine doğru hareketli günler yaşanıyor.

Sol bek ve forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Sarı-lacivertlilerde transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala arayışlar sürüyor.

SOL BEK İÇİN BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Sol bek konusunda önce Reims'ten Fildişi Sahilli Ghislain Konan ile anlaşan Fenerbahçe, son anda çıkan pürüzler nedeniyle transferden vazgeçmişti.

Fenerbahçe için sol bek bölgesinde adı anılan diğer iki isim ise Danny Rose ve Sivasspor'dan Uğur Çiftçi.

FENERBAHÇE COSTA'NIN PEŞİNDE!

Golcü arayışlarını sürdüren Kanarya'da gündeme gelen son isim ise Antalyaspor'un da ilgilendiği 33 yaşındaki İspanyol forvet Diego Costa oldu.

DEVRE ARASINDA 2 AYRILIK!

Fenerbahçe'de devre arasında Allahyar, Hull City'ye ve Max Meyer ise Midtjylland'a kiralanmıştı.

Geçen sezonun devre arasında Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gelen Türk asıllı yıldız Mesut Özil ile ilgili de zaman zaman çıkan haberlerde takımdan ayrılabileceği ifade ediliyordu.

Zaman zaman takımda forma bulmakta zorlanan Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki yıldızı Mesut Özil'e Asya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Dünyaca ünlü yıldızın ve Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl cevap vereceği merak konusu.

ENDONEZYA'DAN SÜRPRİZ TEKLİF!

Endonezya'dan Pikiran-Rakyat'ın verdiği habere göre Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon, Mesut Özil'e talip olduğunu açıkladı.

'MESUT ÖZİL'E YOĞUN İLGİMİZ VAR'

Habere göre kulübün sahiplerinden Rudy Salim, 'Mesut Özil'e yoğun ilgimiz var. Daha önce de bunun için çalışmıştık. Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi' dedi.

Pikiran-Rakyat'taki habere göre, Endonezya ekibinin yakın zamanda, Sarı-lacivertlilere bir teklifte bulunacağı ifade edildi.