Semih Kaya Açiklamasi 'Bu Degerli Armayi Tekrar Üstümde Tasiyacagim Için Gururlu Ve Mutluyum'

Galatasaray ile yeniden sözlesme imzalayan defans oyuncusu Semih Kaya, "Bu degerli armayi tekrar üstümde tasiyacagim için gururlu ve mutluyum" dedi.

Galatasaray ile sözlesme imzalayan Semih Kaya, kulüp televizyonuna açiklamalarda bulundu. Evine, yuvasina döndügü için çok mutlu oldugunu belirten Semih Kaya, “Gerçekten çok mutluyum. Ailemin yaninda oldugum için çok mutluyum. Burasi benim evim, benim yuvam, uzun bir süredir ayriydim yuvamdan. Tekrar döndügüm için gerçekten çok mutluyum. Öncelikle hocamiza ve yönetimimize tesekkür etmek istiyorum. Tekrar sanli renklerimizi, sanli armamizi üzerime geçirdim. Umarim bunu serefli sekilde, gururlu sekilde, en iyi sekilde taraftarlarimizin önünde bütün hirsimla yapmam gerekenleri yaparak sahada veya saha disinda, gerekli her yerde elimden geldigince basarabilecegimi ve yapabilecegime inaniyorum. Bu yüzden de buradayim ve bunun bilincindeyim. Iyi seyler olacak ben buna inaniyorum. Yeni bir transfer, eski bir yüz Tekrar buradayim. Bu güzel, degerli renkleri, degerli armayi tekrar üstümde tasidigim için gururlu ve mutluyum” ifadelerini kullandi.

“Taraftarimiz benim ailemin parçasi"

Galatasaray taraftarlarina da mesaj gönderen Semih Kaya, sunlari söyledi:

“Ben onlari çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Onlar benim ailemin parçasi. Büyüklerim var içlerinde, anne, baba, abi, kardes olarak gördüklerim var. Beni her zaman destekleyeceklerini ben biliyorum. Elimden geldigince bunu en iyi sekilde yapacagimi biliyorum. Onlari hiçbir sekilde utandirmayacagim, bundan emin olsunlar.”

Kaynak: İHA