Hakan Keles Açiklamasi 'Bugün Buldugumuz Pozisyonlari Attik'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Göztepe maçinin ardindan, “Bastan sona kadar üstün oynadik. Bugün bunu da sahaya yansittik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda Göztepe’yi maglup eden GZT Giresunspor, 6 maç sonra galibiyet sevincini yasadi. Maçin ardindan degerlendirmede bulunan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Gelecek adina iyi oldu. Haftalardir iyi oynadik ama sonuca yansitamiyorduk. Bugün buldugumuz pozisyonlari attik” dedi.

Keles, yaptigi açiklamada sunlari söyledi:

“Maç öncesi çok kazanmak istiyorduk. Bugün bunu da sahaya yansittik. Bastan sona kadar üstün oynadik. Son dakikalarda biraz baski yedik. Ama seyircimizin önünde kazanmak güzeldi. Uzun zamandir onlari da mutlu edemiyorduk. Oyuncularimiza tesekkür ediyorum. Söyledigimiz her seyi yaptilar. Iyi bir maç çikardilar. Gelecek adina iyi oldu. Haftalardir iyi oynadik ama sonuca yansitamiyorduk. Bugün buldugumuz pozisyonlari attik. Daha fazla da atabilirdik. Ikili avantaji da kazandik. Zor maçlar basliyor. Seyircilerimize desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Önümüzde Rize maçi var. Ona hazirlanacagiz. Rahatlamak için onu da kazanmak istiyoruz” dedi.

Muhammed Gümüskaya’nin maçta gösterdigi performansi degerlendiren Keles, “Muhammed çok istedigim oyuncuydu. Fener’de sans bulamiyordu. Burada yavas yavas takima adapte etmeye çalistik. Daha da iyi olacagini düsünüyorum” dedi.

Keles, Umut hakkinda ise, “Zaman zaman hepsine süre veriyoruz. Umut sansini iyi degerlendirdi. Antrenmanlarda güzel devam ettigi sürece formayi giyecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA