Futbol Maçinda Kalp Krizi Geçiren Uzman Çavus Amasya'da Son Yolculuguna Ugurlandi

Istanbul’da bir hafta önce veteran futbol takimlari arasindaki lig maçinda gol sevinci sonrasi kalp krizi geçiren ve kaldirildigi hastanede vefat eden Uzman Çavus Hakan Arabaci, Amasya’nin Suluova ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Istanbul’da Kartal 75. Yil Stadi’nda Tuzla Veteranlar ile Güzelyali Masterler takimlari arasindaki maçta bir anda fenalasarak yere yigilan Uzman Çavus Hakan Arabaci’ya (50) futbol sahasinda görevli saglik ekipleri hemen müdahale edip kalp masaji yapti. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldirilan evli ve 3 çocuk babasi Arabaci, yogun bakima alindi. Maçin görüntülerinde formasini giydigi Güzelyali Masterler takiminin golünden hemen sonra fenalasarak yere yigildigi görülen uzman çavus, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Istanbul 1. Ordu Komutanligi’nda görev yapan Uzman Çavus Arabaci, memleketi Amasya’nin Suluova ilçesinde kilinan cenaze namazinin ardindan askerlerin omuzlarinda son yolculuguna ugurlandi. Cenazeye katilan Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, Arabaci’nin ailesine ve yakinlarina bassagligi diledi.

Kaynak: İHA