Çameli Belediyespor Lige Isiniyor

DENIZLI – Denizli 1. Amatör Lig ekiplerinden Çameli Belediyespor, daha yeni kurulmus bir takim olmasina ragmen artan mücadele gücüyle dikkatleri üzerine çekmeyi basardi.



Denizli 1. Amatör Lig E Grubu’nda mücadele eden Çameli Belediyespor, sezonun 2’nci hafta maçinda Adaletspor ile Denizli Sirinköy Stadi’nda karsi karsiya geldi. Çameli Belediyespor’un Adaletspor’a karsi 4 – 1 maglup oldugu karsilasmada, daha yeni kurulan yesil beyazli ekibin sergiledigi performans begeni topladi. Her geçen hafta oyunu ve mücadele gücünün üzerine koyan Çameli Belediyespor, kisa sürede üst siralara yükselebileceginin sinyalini verdi.

Oyun olarak daha iyiye gittiklerini ifade eden Teknik Direktör Musa Ivgin, “Çameli’nin hirsli ve azimli çocuklarindan olusan bir takim olusturduk. Takimimizin birbirine güveni tam. Sistem zamanla yerine oturacak. Uzun ve zorlu bir yolda yürüyoruz. Sabir, inanç, güven ve birlikteligimiz daha güzel bir enerji olusacak. Her hafta daha iyiye gidiyoruz. Taraftarlarimizi tüm maçlara desteklemeye davet ediyoruz. Hep birlikte basaracagiz” dedi.



Çameli Belediyespor Kulüp Baskani Idris Öz ise, “Futbolcularimiz bugün güzel ve keyifli bir maç izlettiler. Hepsinin emegine saglik. Cefakar ve vefakar taraftarlarimiza çok tesekkür ederim. Maçin basindan sonuna kadar desteklerini sürdürdüler. Takima güç kattilar. Çameli Belediyespor’umuzun daha iyi yerlere gelmesi için desteklerimiz her zamanki gibi devam edecek” diye konustu.



Baskan Arslan takimi yalniz birakmiyor

Çameli Belediyespor’u hiçbir maçinda yalniz birakmayan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan da, yogun programina ragmen Adaletspor maçinda da tribündeki yerini alarak, maçi taraftarla birlikte izledi. Devre arasinda soyunma odasinda futbolcularla bir araya gelen Baskan Arslan, “Hedefe ulasmak için ortaya koydugunuz azim ve inanç bizi gururlandiriyor. Her hafta daha iyi bir futbol oynuyorsunuz. Ilçemizi layikiyla temsil ediyorsunuz. Bizler bunu yakindan görüyoruz. Insallah bu güzel dönem aynen devam eder ve bundan sonraki alacaginiz basarili sonuçlarla belirlenen hedeflere ulasirsiniz. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA