Reha Kemal Erginer Açiklamasi 'Kötü Bir Futbol Sergiledik'

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Denizlispor maglubiyetinin ardindan, “Önemli bir dakikada önemli bir gol bulmustuk. Ama bunlarin hiçbiri yenilginin mazereti degil biz kendi elestirimizi yapacagiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasinda deplasmanda A. Denizlispor’a 2-0 maglup olan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Teknik Direktör Erginer, “5 maçtir bir yenilmezlik serimiz vardi, bugün burada sonlandi. Ama bu maglubiyet bir seylerin sonu degil, insallah takima yeni bir baslangiç olacaktir bizim için. Maçta sunu söyleyebilirim; rakibe çok uzak oynadik özellikle savunmada, çok alan ve zaman verdik. Bu da rakibin oynama istahini artirdi, daha fazla topla oynamasina, üçüncü bölgeye inmesine sebep oldu. Skoru daha çok yakalayabilecegimiz, oyuna ortak olabilecegimiz zamanlarda çok kötü bir gol yedik” diye konustu.



“Üst siralari hedefliyoruz”

Üst siralari hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Erginer, “Maçin genelinde normal standart oyunumuzdan uzak oynadik. Kötü bir futbol sergiledik bugün bizim kendi standardimiza göre ama gene de oyuna ortak olabilirdik. Bence nizami bir golümüz iptal edildi. Önemli bir dakikada, önemli bir gol bulmustuk. Ama bunlarin hiçbiri yenilginin mazereti degil. Biz kendi elestirimizi yapacagiz. Biz bir üst siralari hedefliyoruz, oralara tirmanmak istiyoruz. Bunun için bu yenilgiyi telafi etmek için tekrar bir seri baslatmamiz lazim. 3 gün sonra iç sahada erteleme maçimiz var. Gerekli dersleri çikartip bir an önce bu maçi geride birakip, Tuzlaspor maçina konsantre olmamiz gerek” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA