Montella Açiklamasi 'Rakipler Adana Demirspor'dan Korkuyor'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, berabere kaldiklari Antalyaspor maçi sonrasi, “Her maçi kazanmak istiyoruz ama kazanamadigimizda da kaybetmemek çok önemli. Rakibimiz berabere kaldigi için çok mutluydu. Bu da demek oluyor ki artik rakipler Adana Demirspor’dan korkuyor” dedi.

Adana Demirspor, ligin 27. haftasinda evinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Aslinda verdigimiz mücadele ve performanstan dolayi çok mutluyum. Oyuncularimiz sonuna kadar maçi kazanmaya çalisti. Çok dengeli bir takima karsi oynadik. Ara transferi iyi degerlendiren bir takim vardi karsimizda. Çok da olgun oynadigimiz bir maç oldugunu söyleyebilirim. Son 20 dakikada iki forvetle zorladigimizda maçi çok riske girmemistik. Her maçi kazanmak istiyoruz ama kazanamadigimizda da kaybetmemek çok önemli. Rakibimiz berabere kaldigi için çok mutluydu. Bu da demek oluyor ki artik rakipler Adana Demirspor’dan korkuyor. Bu tarz maçlarda anlik skor degisebilecek maçlar. Üzülmemiz lazim” diye konustu.



“Hedefimizi gerçeklestirdik”

Adana Demirspor’un Avrupa’ya gitme ihtimali hakkinda da konusan Montella, “Bizim kendi bir hedefimiz vardi. O da ligde kalmakti. Onu gerçeklestirdik gibi gözüküyor. Bundan sonraki maçlarda da içimizde olmasi gereken hedefler var. Çalisip onlari gerçeklestirecegiz. Bizim tek bir üzüntümüz var. Her seyimizi verdik sahada ancak istedigimiz sonuca baglayamadik. Tek üzüntümüz bu olur” ifadelerini kulandi.

Kaynak: İHA