Mesut Bakkal Açiklamasi 'Yukariyi Yakalama Adina Çok Önemli Bir Galibiyet Aldik'

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Boluspor galibiyetinin ardindan tüm oyuncularini kutlayarak, “Yukariyi yakalama adina çok önemli bir galibiyet aldik” dedi.

Spot Toto 1. Lig’in 27. haftasinda A. Denizlispor evinde agirladigi Boluspor’u 2-0’lik skorla yendi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, skorun oyuncular üzerinde özgüvenin yerini getirdigini belirtti.

Üst taraflari yakalama adina önemli bir galibiyet oldugunu ve taraftarlardan destegi daha fazla beklediklerini söyleyen Bakkal, “Öncelikle çok önemli bir maç kazandigimizi söyleyeyim. Tüm oyuncularimi kutluyorum. Maçin basindan sonuna kadar inanilmaz mücadele, ürettigimiz pozisyonlar ve hakli galibiyet. Zaten biz benim gelisimle iyi baslamistik, yani Eyüp, arkasindan Adana sonra Altinordu galibiyeti. Arada Samsun maçi hiç beklemedigimiz ve bireysel hatalarin oldugu maçti. Bugün oyuncular gerçek kimliklerini, oynadigimiz oyunlarin çogunu ayni disiplinle oynayan bir takim var. Yukariyi yakalama adina çok önemli bir galibiyet aldik. Çocuklarin öz güveninin yerine gelmesi birde net bir skor elde etmesi bizi ileri haftaya daha da umutlandirdi. Taraftarlara da tesekkür ediyorum. Daha fazlasini bekliyoruz ihtiyacimiz var. Bu yola hep beraber girdik, insallah bundan da basarili çikacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA