Trabzonspor Evinde Kaybetmiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda yarin sahasinda Kayserispor agirlayacak. Bu sezon evinde maç kaybetmeyen bordo-mavililer taraftari önünde 19 maçtir yenilmiyor.

Trabzonspor, 25 Subat Cuma günü sahasinda Kayserispor ile 50. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda oynanan 49 maçta bordo-mavililerin 30, konuk ekip Kayserispor’un ise 7 galibiyeti bulunurken 12 karsilasma ise beraberlikle sonuçlandi.

Spor Toto Süper Lig’de 63 puanla liderligini sürdüren Trabzonspor, sampiyonluk yarisinda büyük bir avantaj yakalarken, yarin konuk edecegi Kayserispor karsisinda da sahadan galibiyetle ayrilarak yoluna kayipsiz devam etmeyi planliyor.

Trabzon’daki maçlar

Bordo-mavililer, rakibine attigi 91 gole karsilik kalesinde 49 gol görürken, sahasinda oynadigi 24 maçta sadece 1 yenilgi aldi. 18 karsilasmada galip gelen Trabzonspor, 5 maçtan da beraberlikle ayrildi.

Evinde kaybetmiyor

Trabzonspor bu sezon sahasinda oynadigi maçlari kaybetmedi. Geçtigimiz sezonun 29. haftasinda 8 Mart’ta Aytemiz Alanyaspor’a sahasinda 3-1 kaybettigi maçtan itibaren 353 günlük sürede maglubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor, söz konusu karsilasmanin ardindan geçen sezon 6 iç saha maçinda 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken bu sezon da 13 karsilasmada 9 galibiyet, 4 beraberlik aldi. Bordo-mavililer, böylece sahasindaki son 19 karsilasmada 13 galibiyet, 6 beraberlik elde etme basarisini gösterdi.

Kaynak: İHA