Karacabey Belediyespor Gözünü Play-Off Maçlarina Dikti

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de lider olarak mücadele eden Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, Karamürsel Idman Yurdu’nu da 3-0 yenerek, Sivas’ta oynanacak play-off karsilasmalarina katilmaya hak kazandi. Kampa girecek Filenin Efeleri, 27-28 Subat ve 1 Mart tarihlerinde play-off maçlarina çikacak.

TVF Erkek Voleybol 2. Lig Grubunda mücadele eden Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, ligde play-offlara kalmayi garantilerken, üst lige çikma yolunda da rakiplerine göz dagi verdi. Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de lider olarak mücadele eden Karacabey Belediyespor Voleybol Takimi, Karamürsel Idman Yurdu’nu da evinde 3-0 yenerek, Sivas’ta oynanacak play-off karsilasmalarina katilmaya hak kazandi. Kampa girecek filenin efeleri, 27-28 Subat ve 1 Mart tarihlerinde play-off maçlarina çikacak. Sivas Taha Akgül Spor Salonunda oynanacak karsilasmalarda Karacabey Belediyespor; Konya PEMA Koleji, Hakkari Gençlik Sportif Faaliyetler ve Gaziantep Gençlik Spor ile karsilasacak.

Karacabey Belediyespor Onursal Baskani ve Belediye Baskani Ali Özkan yaptigi açiklamada, sporculari ve yönetimi tebrik ederek basarilarinin devamini dilerken, ilçeye büyük mutluluk yasattiklarini belirtti.

Ligde play off’a kalmayi garantileyen takimin Karacabey’e 1. Lig mutlulugunu yasatacagina inandigini ifade eden Baskan Özkan, voleybol takiminin basarisini futbol takiminda da görmeyi hedeflediklerini yineledi.

Takim Antrenörü Mustafa Cengiz de yaptigi açiklamada, “Grubumuzu lider bitirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Sivas’ta da mücadelemizi son sayiya ve son topa kadar kararlilikla sürdürecegiz. Umuyorum ki Sivas’tan da güzel haberler ile dönecegiz ve Karacabey’e 1. Lig gururunu yasatacagiz” dedi.

Kaynak: İHA