Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Giresunspor Su An Tarihinin En Büyük Yalnizligini Yasiyor'

GZT Giresunspor Kulübü Baskani Hakan Karaahmet, “Giresunspor, su an tarihinin en büyük yalnizligini yasiyor” dedi.

GZT Giresunspor Kulübü Baskani Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenledigi basin toplantisinda kulübün ekonomik tablosu ve son durumu hakkinda açiklamalarda bulundu. Karaahmet, bugüne kadar 60 milyon lira civarinda borç ödediklerini belirterek, “Takimin geliri yok. Peki nasil ödeniyor bu paralar. Federasyondan gelir yok. Hepsi temlik edilmis. Bu paralar bizim gittigimiz, destek istedigimiz insanlardan topladigimiz ve yönetimin koydugu paralarla buraya kadar geldik” diye konustu.

Baskan Karaahmet, takim zor günlerden geçtigini ifade ederek sunlari söyledi:

“Giresunspor, su an tarihinin en büyük yalnizligini yasiyor. Peki biz ne istiyorduk. Istegimiz suydu. Bir gün Süper Lig görelim. Benim de öyleydi. Su Giresun’un çotanagini Süper Lig’de görelim diye ben de hasretle ve özlemle istiyordum. Herkes denemis olmamis. Ama simdi oldu. Ne istiyorsak o oldu. Peki ne bekliyorduk. Tabii ki çok zor olacak. Yaristigimiz illere bakin. Tabelalarina bak, yasadigi nüfusa bak, oradaki imkanlara bak. Baktiginda zaten bu yarisin ne kadar olaganüstü zor olacagini biliyorsun. Paralarin hepsi gitmis borca. Bu hesaplarin hepsi burada. Bunlar resmi çikan hesaplar. Yaklasik 60 milyona yakin para ödenmis. 4 milyon lira da loca geliri var takimin.”

"Bu bir ölüm kalim maçi degil"

Hafta sonu oynanacak Göztepe maçi ile ilgili de konusan Karaahmet, “Göztepe maçini gereginden fazla önemsemeyin. Bu bir ölüm kalim maçi degil. O hale getirmeyin. Yanlis anlasilmasin önemli bir maç ama söyle olursa böyle olur gibi bir havaya sokmayalim. Birlik ve beraberlik içinde olalim. Takima destek olalim. Gelin bu takimi Süper Lig’de tutalim. Sonra mi? Istiyorsaniz kongre var. Zaten hep söylüyorum. Aday varsa ben aday degilim. En önemli degerimiz yok etmeyelim. Kiymetini bilelim” dedi.



"Tabii çok düsündüm, inanilmaz, uykularim kaçti, istifayi düsündüm"

Son 1 ay içinde gündeme gelen istifa iddialariyla ilgili Karaahmet, her ihtimali düsündügünü ifade etti.

Karaahmet, "Tabii çok düsündüm, inanilmaz, uykularim kaçti, istifayi düsündüm, ’Ne yapariz, nasil yapariz?’ dedik. Her ihtimali düsündük, yani sahada maç kaybetmek çok kötü bir sey. Benim için çok kötü bir sey, insanlara bir sey diyemiyorsun artik, kolay bir mücadele degil, olmayacak, onu da biliyorum. Gereksiz tartismalar da çok yoruyor, biz neyi yapmamiz gerekiyorken su anda ne yapiyoruz. Tüm hesaplarin üstesinde Giresunspor’u bir tasin etrafinda sarmalayip kaldirmamiz için mücadelemizi vermemiz gerekirken biz sey yapiyoruz. Ben her seyi burada anlatamiyorum çok zorluklar var” seklinde konustu.

Kaynak: İHA