Dünya Sampiyonu Altinla Ödüllendirildi

Romanya’nin baskenti Bükres’te düzenlenen Dünya Bilek Güresi Sampiyonasi’nda Rus rakibini yenerek sag kol 65 kiloda dünya sampiyonluguna uzanan Yusuf Ziya Yildizoglu Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci tarafindan altinla ödüllendirildi.

Bayburtlu sporcu, Romanya’nin baskenti Bükres’te düzenlenen Dünya Bilek Güresi Sampiyonasi’nda sag kol 65 kiloda Rus rakibini yenerek üst üste ikinci kez dünya sampiyonluguna ulasti. Yusuf Ziya Yildizoglu’nu tebrik eden Baskan Pekmezci, “Her zaman ifade ettigimiz gibi sporcularimizin hep yaninda olacagiz. Yusuf kardesimiz basarilarina her geçen gün yenisini ekleyerek bizleri gururlandiriyor. Kendisi Bayburt’umuzu ve ülkemizi en iyi sekilde temsil ediyor. Sehrimiz salon sporlarinda oldukça iyi bir ivme yakaladi. Yusuf gibi sporcularimiz oldukça bu ivmenin daha da yukarilara çikacagindan süphemiz yok kendisini bir kez daha tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Dünya sampiyonu Yildizoglu ise Baskan Pekmezci’ye desteklerinden ve misafirperverliginden dolayi tesekkür ederek, Bayburt ve Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek için çalismalarini sürdürecegini belirtti.

Kaynak: İHA