Yenimahalle Belediyespor U18 Ligi 1. Grup Sampiyonu Oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu U18 Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, grubu lider tamamlayarak sampiyon oldu.

10 kulübün kiyasiya mücadele ettigi 1. grup karsilasmalarinda 17 galibiyet 1 beraberlikle 52 puan toplayan Yenimahalle Belediyespor oyunculari, 73 gol attigi grup maçlarinda kalesinde yalnizca 13 gol gördü.

En yakin rakibi Çayyolu Spor’un 12 puan önünde yer alarak sampiyonluga ulasan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü futbolculari, Türkiye Sampiyonalarina katilabilmek amaciyla playoff maçlarina çikiyor.

Türkiye Sampiyonasi için Playoff A grubunda mücadele eden Yenimahalle, grubun ilk maçinda Çayyolu Spor Kulübü’nü 4-3 yenerek sampiyonluga emin adimlarla ilerliyor. Yenimahalle’nin Playoff A Grubundaki diger rakipleri; Çigdemtepe, Kahraman Kazan, Baskent Edas, Ostim, Aydinlikevler ve Tarim Kredi Spor Kulübü’nden olusuyor.

“Gelecegimiz emin ellerde”

Grubu sampiyon tamamlayip Playoff’a çikmanin hakli gururunu yasadiklarini belirten Antrenör Alican Biçici, “Sporcularimiz en yakin rakibine 12 puan fark atarak U18 Ligi’ni sampiyon tamamladi. Oyuncularimizin hepsi çok basarili ve gelecek vaat ediyor. Alinan bu sonuçlarin arkasinda büyük bir çalisma ve emek yatiyor. Amacimiz alt yapi olarak Yenimahalle Belediyesi’nin A takimina futbolcu yetistirmek. Yenimahalle’ye bu gururu yasatan tüm oyuncularimi tebrik ediyor, bu süreçte destegini her zaman yanimizda hissettiren Baskan Fethi Yasar’a tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA