Osmangazi'den Amatör Spora Destek

Osmangazi’de 7’den 70’e herkesin spor yapmasini saglamak adina çalismalar yürüten Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni tesisler kazandirirken, mevcut tesislerin de fiziki sartlarini iyilestirerek amatör sporun gelisimine katki sagliyor.

Spora ve sporcuya destegini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Gülbahçespor Kulübü sahasinin zeminini tamamen yeniledi. Gülbahçespor Kulübü’nün sporcularinin yani sira sporseverlerin de antrenman ve müsabakalari daha rahat ortamda yapabilmelerini saglamak adina yapilan çalisma kapsaminda mevcut zemin degistirilerek suni çim ile hali saha zemini yapildi. 40 metre uzunlugunda ve 25 metre eninde olan futbol sahasinin yenilenmesi için 400 bin TL kaynak kullanildi. Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Gülbahçespor Kulübü’nü ziyaret etti. Sahanin zemin yenileme çalismalarini inceleyen Baskan Dündar, gençleri spora yönlendirmek kadar onlara spor yapabilecekleri alanlar olusturmanin da bir o kadar önemli olduguna vurgu yapti. Spor alaninda ciddi yatirimlar yaptiklarinin altini çizen Baskan Dündar, “Göreve geldigimiz günden bu yana farkli branslarda ulusal ve uluslararasi sporcu yetistirecek kapasitede onlarca yeni spor tesisini Osmangazi’mize kazandirdik. Mahallelerimize yeni spor alanlari kazandirirken, mevcut sahalarimizin da fiziki kalitesini artiriyoruz. Güzel bir gelecek olusturmak ve saglikli, vizyon sahibi bir gençlik yetistirmek için amatör spor kulüplerini her zaman destekleyecegiz. Bursa’nin spor kenti olmasini istiyoruz. Milli takima altyapidan sporcular yetistirelim istiyoruz. Amatör spora destek noktasinda üzerimize düseni yapmaya haziriz. Destek bizden, basari gençlerimizden” diye konustu.

Gülbahçespor Kulübü yöneticileri ve sporculari da, saha zemininin yenilenmesi ve kendilerine vermis oldugu desteklerden dolayi Baskan Dündar’a tesekkürlerini sundu.

Kaynak: İHA