Mehmet Yozgatli Açiklamasi '45 Dakikada Maç Kazanmak Kolay Olmuyor'

Gaziantep Futbol Kulübü Yardimci Antrenörü Mehmet Yozgatli, sahalarinda 0-0 berabere kaldiklari Yeni Malatyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Maalesef bugün sahadan bir puanla ayrilmak durumunda kaldik, 45 dakikada maç kazanmak kolay olmuyor" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalik sezonu 22. hafta erteleme maçinda konuk ettigi Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldi. Bu sonuçla son bes maçtaki dördüncü galibiyetini alan Gaziantep FK puanini 36’ya çikarirken, Yeni Malatyaspor ise puanini 17’ye yükselttik. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisina küçük bir rahatsizligi bulundugu için katilamayan Teknik Direktör Erol Bulut’un yerine açiklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Yardimci Antrenörü Mehmet Yozgatli,, galip gelemedikleri için çok üzgün olduklarini söyledi.



"45 dakikada maç kazanmak kolay olmuyor"

Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Yardimci Antrenörü Mehmet Yozgatli, "Bugünkü maç tabi ki kolay bir maç degildi. 45 dakikada kazanmak kolay olmuyor. Oyuncularimiz iyi mücadele ettiler, iyi savastilar. Çok pozisyona girdik ama atamadik. Futbolda gol olmayinca kazanilmiyor. Çok üzgünüz. Bir futbolcunun, bir antrenörün hayati boyunca yasayamayacagi bir sey yasadik. Bugün 45 dakikalik bir müsabaka oynadik. Dedigim gibi oyuncularimiz iyi pozisyonlar yakaladi ve iyi bir oyun ortaya koydular ama pozisyonlari degerlendiremedik. Maalesef bugün sahadan bir puanla ayrilmak durumunda kaldik. Önümüzde zorlu bir Altay deplasmani var. Hazirliklarimizi ona göre yapacagiz. Önümüzdeki maçlari kazanmak için çalismalarimiza devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA