Hatayspor Kadin Basketbol Takimi Oyunculari, Buz Hokeyi Oyunculari Ile Bir Araya Geldi

Hatayspor Kadin Basketbol Takimi oyunculari, Hatay Buz Pateni Salonu’nda Asi Spor Kulübü oyunculari ile bir araya geldi.

Hatayspor Kadin Basketbol Takimi oyunculari, Asi Spor Buz Hokeyi Takimi oyunculariyla bir araya geldi. Iki takim oyunculari tanisti, sohbet etti, fotograf çekildi. Hatayspor Kadin Basketbol Takimi oyunculari, Asi Spor Kulübü oyuncularina Hatayspor formasi hediye etti. Asi Spor Kulübü oyunculari ise Hatayspor Kadin Basketbol Takimi oyuncularina çiçek verdi. Sporcular kisa süre de olsa buz pateni sahasinda keyifli zaman geçirdi.

Ali Akin: "Çocuklari profesyonel oyuncularla bulusturma imkani bulduk"

Çocuklari profesyonel oyuncularla bulusturma imkânini bulduklarini belirten Hatayspor Kadin Basketbol Takimi Sube Sorumlusu Ali Akin, “Bugün buraya Asi Spor Kulübü’nün davetlisi olarak geldik. Bizim önceden verdigimiz sözdü bu. Asi Spor Kulübü oyunculari, hocalari ve velileriyle birlikte Euro Cup maçimizda yaklasik bir buçuk ay öncesinde desteklemislerdi. Biz de kendilerine çocuklari ziyaret edecegimizi ve beraber vakit geçirecegimiz adina söz vermistik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Çok mutluyuz. Davet için çok tesekkür ederiz. Yakin temasta beraber sohbet etme firsatini buldular. Yanimizda da Hatayspor formasini getirdik. Çok tesekkür ediyoruz, bizleri çok iyi agirladilar” ifadelerini kullandi.

Mert Ezer: Bu tür aktivitelerin çok sik olmasini istiyoruz"

Buz Hokeyi Antrenörü Mert Ezer ise çocuklarin çok mutlu olduklarini belirterek, “Hatayspor Basketbol Takimi bizleri ziyaret etti. Daha öncesinde biz onlari ziyaret etmistik. Onlar da simdi bizleri ziyaret ederek forma hediye ettiler. Çocuklar ve bizler de çok mutlu olduk. Bu tür aktivitelerin çok sik sik olmasini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA