Dünya Kupasi Seçme Kampi Öncesi Samsunlu Ampute Futbol Milli Takimi Oyuncusuna Moral

Ampute Futbol Milli Takim Dünya Kupasi hazirlik ve seçme kampi öncesinde sponsoru oldugu Medical Park Samsun Engelli Gücü’nün oyuncusu Harun Yüksel’i agirlayan VM Medical Park Samsun Hastanesi moral etkinligi gerçeklestirdi.

Ampute Futbol Milli Takim Dünya Kupasi hazirlik ve seçme kampinda Medical Park Samsun Engelli Gücü’nden Harun Yüksel de yer alacak. Kamp öncesinde yildiz futbolcu Harun Yüksel ve takim ile bir araya gelen VM Medical Park Hastanesi Koordinatörü Dr. Hakan Özcan sporculara, "Bizleri temsil edecek olan sporcumuz Harun Yüksel’in elinden gelenin en iyisi ile çalismalarini sürdürecegine inancimiz sonsuz. Ana sponsoru oldugumuz Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne her zaman destek olmaya devam edecegiz. Kulübümüzü tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum" dedi.



“En iyi sekilde temsil edecegiz"

Medical Park Samsun Engelli Gücü sporcusu Harun Yüksel ise basari sözü vererek, "Dogustan dünyaya engelli geldim ve bu durum beni eve kapanip sosyal çevremden uzaklasmama sebep oldu. Ancak sürekli engelliler için de futbol yapma imkâni olup olmadigini arastirdim. Engellilerin de futbol ile ugrasmasinin hem sosyal hayat için hem de saglik açisindan iyi oldugunu düsünüyorum. Ben futbolu çok seviyorum. Bu nedenle evde internetten arastirma yaparken Ampute Futbol Takimi’ni buldum. Medical Park Samsun Engelli Gücü’nde futbolcu olarak spora basladim. Ayni zamanda milli sporcu olmanin verdigi avantaj ile Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde ögrenim görüyorum. Siz degerli ana sponsorumuz VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin destekleri bizim için her zaman motive edici bir güç oldu. Çok çalisarak Ampute Futbol Milli Takimi’na kadar yükseldim. Çok daha basarili olmak için de çalismaya devam ediyorum. Tüm engelli arkadaslarima en önemli tavsiyem, ne olursa olsun asla vazgeçmemeleri, azimli, hirsli bir sekilde hayata umutla bakmalari. Federasyonumuzun Ampute Futbol Milli Takim Dünya Kupasi hazirlik ve seçme kampinda sehrimizi en iyi sekilde temsil edecegimize söz veriyorum" diye konustu.

Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Baskani Ilhan Elmali ise "Yillardir ana sponsorumuz olan VM Medical Park Samsun Hastanesi desteklerini hiçbir zaman spora gönül veren kulübümüzden esirgemedi. Her zaman yanimizda oldular. Bu basari ve mutluluk hepimizin. VM Medical Park Samsun Hastanesi ailesine ve yöneticilerine tesekkür ederim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA