Boluspor'un Hedefi Denizli'den 3 Puanla Dönmek

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Denizlispor ile deplasmanda oynayacaklari karsilasmayla ilgili olarak, "Onlar açisindan bizim maç final maçi havasina dönüstü diyebilirim. Çok zor bir maç oynayacagiz" dedi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Boluspor, cuma günü deplasmanda oynayacagi Denizlispor karsilasmasi hazirliklarini sürdürüyor. Ligin ikinci yarisinda rakipleri karsisinda çikis yakalayan kirmizi-beyazli ekibin hedefi sahadan 3 puanla ayrilarak, galibiyet serisini devam ettirmek.

"Gençlerbirligi maçi kirilma maçi gibiydi"

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ligin yogun tempoda devam ettigini belirterek, "Hala da devam ediyor. Oyuncularima mart ayinin 19’una kadar bu temponun devam edecegini söyledim. Biz bu süreci biraz kendi lehimize çevirmek istedik. Bu kisa süreli maçlarda iyi sonuçlar alip, bir an önce ligin altiyla iliskimizi kesip biraz daha gözümüzü yukariya çevirmek istiyorduk. Aslinda baktigimizda belli oranda yerine getirdik diyebilirim. Ilk periyodu iyi geçtik. Takim olarak ikinci yariya iyi basladik. Bay oldugumuz için 1 maç eksigimiz var. 5 maç oynadik. Bu süreci iyi geçtigimizi düsünüyorum. Bizim için Istanbulspor galibiyeti hem Keçiören beraberliginin telafisi ve diger takimlara verecegimiz mesaj açisindan çok önemliydi. Ama Gençlerbirligi maçi kirilma maçi gibiydi. Artik yüzümüzü üst siralara çevirmek ve üst siralardaki takimlarla puan farkini düsürmek için çok önemliydi" dedi.



"Maçlar çok zor geçiyor"

Denizlispor maçinin final havasinda geçecegini ifade eden Erginer, "Denizlispor’un da ligdeki konumu belli. Bizim maça çikacagimiz atmosfer belli. Onlar da deplasmandan maglubiyet alarak döndü. Onlar açisindan bizim maç final maçi havasina dönüstü diyebilirim. Çok zor bir maç oynayacagiz. Ama bizim ligde kolay maç yok. Her takim, her takimi içeride de disarida da yenebilir. Maçlar çok zor geçiyor. Hem mental hem de taktiksel anlamda çok iyi hazirlanmamiz gereken bir maç. 3 maçlik periyodu da yasadigimizi düsünürsek maça da fiziksel olarak fit sekilde çikmamiz lazim ki oradan istedigimiz sonuçla geri dönebilelim" diye konustu.

Kaynak: İHA