Baskan Büyükkiliç'tan Kayserispor'a Moral Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ligin 27. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Trabzonspor maçi öncesi Yukatel Kayserispor’da teknik heyete ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.



Baskan Büyükkiliç, geçtigimiz hafta Giresunspor’u evinde agirlayan ve 2-1’lik galibiyet ile çikisini sürdüren Yukatel Kayserispor’da teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldi. Baskan Büyükkiliç, Süper Lig’de lider durumda olan Trabzonspor’a konuk olacak sari kirmizili takima moral ziyaretinde bulunarak, her zaman sehrin markasi olan Y. Kayserispor’un yaninda olduklarini söyledi.

Tesislerde gerçeklesen ziyarette, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile teknik heyete ve futbolculara basarilar dileyen Baskan Büyükkiliç, Trabzon’dan puan ya da puanlarla dönülecegine olan inancini vurguladi. Baskan Büyükkiliç, bu zamana kadar 999 gol atan Kayserispor’da, 1000’inci golün bu hafta atilmasini umut ettiklerini ifade ederek, tüm takima Karadeniz deplasmaninda basarilar diledi. Sari kirmizili teknik heyet ve futbolcular da destek ve moral ziyareti için Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ederek, basari için ellerinden geleni yapacaklarini söylediler.

Süper Ligin 27. haftasinda 38 puanda 9’uncu sirada yer alan Yukatel Kayserispor, 63 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor’a misafir olacak. Karsilasma, 25 Subat Cuma günü saat 20.00’da Senol Günes Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA