Antalyaspor Triatlon Takimi Sezona Madalyayla Basladi

Türkiye Triatlon Federasyonu’nun geçtigimiz yilin aralik ayinda açikladigi yaris takvimine göre baslayan sezon, ilk yaris olan 20 Subat Izmir Duatlonu ile basladi.Antalyaspor Triatlon Takimi sezona madalyalar ile basladi.

Sezonun ilk ve tek duatlon yarisi olan Izmir Duatlon’u 20 Subat pazar günü kosuldu. Izmir Inciralti Kent Ormani’ninda sabah serinliginde kosulan yaris, mesafesi ile olimpik nitelikteydi. Izmir’deki zorlu yarisa katilan Antalyaspor Triatlon Takimi sporcularindan Bahadir Tama, 02:14:18’lik süresi ile hem genel klasman hem yas grubunda birinci gelerek iki altin madalya kazandi. Kirmizi beyazli takimdan Öztan Velipasalar ise 02:20:19’luk süresi ile yas gurubu üçüncülügü kazanarak bronz madalya aldi. Velipasalar ayni zamanda yarisi genel klasman 6.’si olarak bitirdi. Bir diger sporcu Mehmet Zahit Pisirici ise 02: 45:13’lük süresi ile basarili bir sekilde yarisi tamamladi. Bu sonuçlar ile birlikte Antalyaspor Triatlon Takimi Talya Bitkisel Ürünler sponsorlugu ile 2019 yilinda basladigi basarili grafigini bu sezon da sürdürecegini gösterdi.

Izmir Duatlonu’nun ardindan kosulacak ve sezonun ilk triatlon yarisi olacak olan İçel Yenisehir Triatlon’u için hazirliklara baslayan sporcular, bu yarista da etkili bir performans ortaya koyarak puan cetvelinde iyi bir yer elde etmeyi hedeflediklerini açikladi.

Kaynak: İHA