Alaattin Gülerce Açiklamasi 'Zorlu Bir Deplasmandan Puanla Döndügümüz Için Mutluyuz'

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, deplasmanda 0-0 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Motivasyonun kolay olmadigi zorlu bir deplasmandan puanla döndügümüz için mutluyuz" dedi.

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalik sezonu 22. hafta erteleme maçinda Gaziantep FK’ya konuk oldu. Zorlu deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan Malatya ekibi, puanini 17’ye yükseltirken, Gaziantep FK ise puanini 36’ya çikardi. Zorlu maçin ardindan açiklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, zorlu bir deplasmanda kisitli bir kadro ile mücadele ettiklerini ifade ederek, bir puaninin kendileri için olumlu oldugunu söyledi.



"Motivasyonun kolay olmadigi zorlu bir deplasmandan puanla döndügümüz için mutluyuz"

Maç sonrasi düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, "Bugün motivasyonu çok zor olan 45 dakikalik bir müsabaka oynadik. Bu müsabakadaki mücadelelerinden dolayi iki takimi da tebrik ediyorum. Çok sayida eksik oyuncu ile geldigimiz zorlu bir deplasmandan 1 puan alarak döndügümüz için oyuncu kardeslerimi kutluyorum. Dedigim gibi 45 dakikada takimin motivasyonunu saglamak çok zor bir süreç. Bunu iyi bir sekilde atlatip 1 puan aldigimiz için mutluyuz. Bu maçi birakip önümüzdeki maçlarda puan ya da puanlar alip yukariya dogru tirmanmaya devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA