Büyüksehir Sporcusu Milli Takim Kadrosuna Davet Edildi

Sakarya Büyüksehir Belediye Spor Kulübü Basketbol Takimi genç sporcusu Batuhan Parlakay, gösterdigi basariyla Milli Takim aday kadrosuna davet edildi. 2007 yili dogumlu genç sporcuya Büyüksehir Belediyesi tarafindan katilacagi U15 kategorisinde basarilar dilendi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takimi’nin genç ve yetenekli sporcusu Batuhan Parlakay gösterdigi basariyla U15 kategorisinde Milli Takim Aday kadrosuna davet edildi. Türkiye’nin farkli bölgelerinden birçok sporcunun katilacagi aday kadrosunda gösterecegi mücadele ile basariya ulasacagini söyleyen Parlakay, basarisini her geçen gün ileri tasiyarak hem Sakarya’yi hem de Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek istedigini ifade etti.

Büyüksehir’den yapilan açiklamada ise, “Her zaman söyledigimiz gibi Sakarya sporun merkezi ve spor sehridir. Sporun her alaninda basariya imza atan yeteneklerin sehrimizden çikmasi bizlere gurur veriyor. Milli Takim aday kadrosuna çagrilan genç basketbolcumuzu tebrik eder basarilarinin devamini dileriz” ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA