Zafer Turan Açiklamasi 'Bizim Için Üzücü Bir Aksam'

Menemenspor ile sahasinda 1-1 berabere kalan Eyüpspor’da Teknik Direktör Zafer Turan maçin ardindan konustu. Üzücü bir aksam oldugunu söyleyen Turan, taraftarlarin tepkisi için de "Bu takima ben dahil, kimsenin zarar vermesine izin vermem" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. hafta mücadelesinde Menemenspor ile sahasinda 1-1 berabere kalan Eyüpspor’da Teknik Direktör Zafer Turan maçtan sonra düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Kendileri için üzücü bir aksam oldugunu söyleyen Turan, "Beklemedigimiz ve istemedigimiz bir sonuç. Maçin teknik ve taktik anlamda konusacak bir durumu yok. Yüzde 73 topa sahip olmusuz, 38 sut atmisiz, 70’e yakin orta yapmisiz. Ama maç berabere bitti ve bunlar bir anlam ifade etmiyor. Bu kadar savunma yapacaklarini bekliyorduk ama golü bulmamiz gerekiyordu. Son dakika golüyle sadece beraberlik elde edebildik. Üzücü bir aksam oldu. Çok söylenecek bir sey yok. Eyüpspor takimi sampiyonlugun hala en büyük adayidir. Sonunda basarabilecek mi bu takim görecegiz" ifadelerini kullandi.

"Takima kimsenin zarar vermesine izin vermem"

Taraftarlarin maçin son bölümünde gösterdigi tepki için de konusan Turan, "2 senedir buradayim. Bu konuda onlara söylenecek bir sey yok. Takimin galip gelmesini istiyorlar ve bu dogrultuda beklentileri var. 2 senedir takimi nereden nereye getirdigimizi biliyorlar. Taraftar her zaman haklidir. Takim niye oynamiyor diye bagirdiklarinda, takim oynamamis oluyor. Önemli olan maçi kazanmak. Kazanamadigimiz zaman üzülüyorlar. Bu takima kimsenin zarar vermesine izin vermedik. Bu ben de olsam izin vermem. Takima zarar verdigime inanirsam her seyi yaparim. Hiç kimsenin bu takima zarar vermesine izin vermem, bu kisi ben bile olsam” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA