Sarayköyspor Evinde Rahat Kazandi

Bölgesel Amatör Lig’in 12’nci hafta karsilasmasinda Sarayköyspor sahasinda Serinhisarspor’u 3-1 maglup etti. Kirmizi siyahli ekip, evinde kazandigi zaferin ardindan taraftariyla birlikte galibiyet coskusu yasadi.



Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup’ta 3 maçtir bilegi bükülmeyen ve zirve takibini sürdüren Sarayköyspor, ilçe stadinda bir diger Denizli ekibi Serinhisarspor’u konuk etti. Karsilasmaya Sarayköysporlu futbolseverler yogun ilgi gösterdi. Sarayköyspor, mücadeleye taraftarinin yogun tezahüratlari esliginde etkili basladi.

Rakip kalede baski kuran ev sahibi ekip, 13’üncü dakikada Hüseyin Yemis ile öne geçti. Maçin ilk yarisi Sarayköyspor’un 1-0 üstünlügü ile sona erdi.

Ikinci yariya da iyi baslayan Sarayköy temsilcisi 65’inci dakikada Aykut Çakay’in kaydettigi golle 2-0 öne geçti. Konuk ekip Serinhisarspor 79’uncu dakikada Fatih Yigen ile buldugu golle farki bire indirdi. Etkili oyununu son bölümde de sürdüren Sarayköyspor Abdullah Çetin’in attigi golle skoru 3-1’e getirdi. Mücadele bu skorla sona ererken ev sahibi takim maçin bitis düdügü ile büyük sevinç yasadi. Teknik direktör Ibrahim Aktürk ve oyuncular, galibiyeti taraftarlari ile cosku içerisinde kutladi. Son iki maçindan galibiyetle ayrilan, yenilmezlik serisini 4 maça çikaran Sarayköyspor puanini 22’ye yükseltti.

Kaynak: İHA