Kayseri 1.Amatör Küme'nin Yeni Adi Belli Oldu

Kayseri 1. Amatör Küme 2021-2022 sezonuna geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Kayseri Sekerspor Yöneticisi Adem Özbek’in ismi verilirken, Kayseri Seker Fabrikasi da ligde mücadele edecek her takima 2’ser bin TL maddi destek verecek.

Kayseri Futbol Il Temsilciligi ile Kayseri Seker Fabrikasi arasinda yapilan görüsmeler neticesinde 1.Amatör Küme’ye, geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Kayseri Sekerspor yöneticisi Adem Özbek isminin verilmesi kararlastirildi. Kayseri Sekerspor Kulüp Müdürü Emin Gök, ASKF yönetimi ve Futbol il temsilciliginin bu jestinden ötürü tesekkür ederken Kayseri Seker Fabrikasi olarak da ligde mücadele edecek 55 takima 2’ser Bin TL maddi destek verilecegini açikladi.

Kayseri Sekerspor kulüp müdürü Emin Gök, "Her zaman amatörün içerisinde olan Kayseri Seker fabrikasi ve Sekerspor Onursal Baskani sayin Hüseyin Akay, yine amatörlerin yaninda. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Yeni sezon öncesinde 55 takimimiza az da olsa bir destek vermek istedik. Yeni sezon tüm takimlara hayirli ugurlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA