Dilaver Mutlu Açiklamasi '2 Haftadir Son Saniyede Gol Yiyoruz'

Eyüpspor karsisinda uzatma dakikalarinda yedigi golle 1 puan alan Menemenspor’da Teknik Direktör Dilaver Mutlu maçin ardindan konustu. 2 haftadir son saniyede gol yediklerini söyleyen Mutlu, Altinordu maçini kazanmak istediklerini ifade etti.

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasinda Eyüpspor deplasmaninda boy gösteren ve 90+5. dakikada yedigi golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrilan Menemenspor’da Teknik Direktör Dilaver Mutlu maçin ardindan konustu.

Zor bir karsilasma oynadiklarini söyleyerek sözlerine baslayan Mutlu, "Bugün Eyüpspor’la son derece zor bir maç oynadik. Maç 2 tarafa da gidip geldi. Öne geçtik. Iki haftadir son saniyelerde gol yiyoruz. Bu maçta golün santrasini bile yapamadik. Futbolda bunlar var. Önemli olan ne yaptigimizda. Son dakikaya kadar elimizden geleni yaptik. Son dakikalarda yüzde 100 gol kaçirdik. Atsaydik maçi rahatlatacaktik. Futbolcu kardeslerimi tebrik ediyorum. Artik hedefimiz Altinordu maçi. Insallah bu maçi da kazanip nefes almak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA