Yüzmede Baraj Seçmeleri Tamamlandi

Kütahya’da, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Ulusal Gelisme Projesi Ligi ’1. Vize Anadolu Yildizlar Ligi Il Seçmeleri’ yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

TOKI Mahallesi Kütahya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Yüzme Havzu’nda, hakem Ferah Kocanalbant’in sunuculugunu yaptigi açilis seremonisinin ardindan seçmelere geçildi. Seçmeler, renkli görüntülere sahne oldu. Kütahya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Egitmeni Koray Akyol, il seçmelerine 106 basvurunun yaptigi belirterek, "Kütahya Il Temsilciligimizin faaliyet programinda bulunan 2021-2022 sezonu yarismalarinda 11 ve 12 yas Türkiye Yüzme Federasyonu baraj seçmelerini yaptik. Baraji geçen sporcularimiz Kütahya adina bölge yarismalarina katilacak. Ayrica bu yarislar içerisinde 7, 8, 9 ve 10 yas kis tesvik yarislarini yaptik. Burada çocuklarin tecrübe kazanmalari için daha iyi yüzmeleri için yarisma düzenledik. 13 yas üzeri sporcularimizin milli takim geçme yarismalarini yaptik.

Kütahya’da 106 basvuru var. 5 kulübümüz yaristi. Ilgi çok yogun olmasi bizleri sevindirdi. Hedefimiz Kütahya’dan Türkiye sampiyonlari çikarmak" diye konustu.

Kaynak: İHA