Lütfü Savas Açiklamasi 'Hedefimiz Ilk 10'Da Bitirmek Ama Avrupa Olursa Mutlu Olacagiz'

Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, Fenerbahçe maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Hedefimiz ilk 10’da bitirmek ama Avrupa olursa mutlu olacagiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Hatayspor deplasmanda karsilastigi Fenerbahçe’ye 2-0 maglup oldu. Mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, "Her iki takim da ilk yari vasat bir futbol oynadi, birbirlerine bariz bir üstünlükleri yoktu. Ikinci yari iki penalti var. Biz bugüne kadar hakemlerden, rakiple ve federasyonla ilgili hiçbir sey konusmadik. Bugün de konusmayacagiz. Aksama televizyonlardan hakem hocalari ilk penaltiyi degerlendireceklerdir. Ikinci penaltida kalecimiz biraz hata yapti ve ikinci golü yedik. Bizim de degerlendiremedigimiz firsatlar vardi. Yüzde yüz kaçirdigimiz gol vardi. Sonuçta büyük bir camiaya karsi 2-0 maglup olduk. Hatayspor 2 yildir Süper Lig’de ve bu lige tat getiren bir takim. Yolumuza devam edecegiz, kalan maçlarda galip gelmeye çalisip ilk 10’da bitirmek istiyoruz ama Avrupa’da olursa da mutlu oluruz. Takimimizdan memnunuz, ekonomik olarak da mütevazi bir takimiz. Bu kadroyla buraya gelmek bizi çok mutlu etti ama bundan sonraki 12 maçlik performansimiz ligdeki yerimizi belirleyecegiz. Her sene düsme potasindaki takimlardan biri gözüyle bize bakiliyordu ama iki yildir da düsecek takim gibi oynamiyoruz. Yeni olmamiza ragmen takimimizi basarili buluyoruz. Bugün her iki takim da vasat bir futbol oynadi ve sonuç itibariyla Fenerbahçe 2-0 galip geldi. Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz" diye konustu.

Takimin hedefleri hakkinda konusan Savas, "Hep ilk 10’da olmak istiyoruz diye söyledik. Avrupa olursa mutlu olacagiz demistik. Daha lig bitmis degil, 12 maç var. Geçen sene ilk 5’e girseydik gidiyorduk. Son iki maçtaki talihsizliklerle 6. olduk. Hedefimiz ilk 10’da bitirmek ama Avrupa olursa mutlu olacagiz" seklinde konustu.

Karsilasmalardaki penaltilarla ilgili olarak ise Lütfü Savas, "Ikinci penaltida hiçbir sikinti yok ama birinci penaltiyi hakem hocalarimiz degerlendirsin, sizler de ona göre yorum yaparsiniz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA