Kayserispor Onursal Baskani Mehmet Özhaseki Açiklamasi

Kayserispor Onursal Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri’nin her yönüyle Süper Lig’de olmayi hakettigini söyledi.

Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, sahasinda oynadigi Giresunspor maçini kazanarak 38 puana eristi. Maç sonrasinda Kayserispor Onursal Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, sari kirmizili takimin galibiyeti ile gurur duyduklarini ifade etti.

Kulüp Baskani Berna Gözbasi, teknik heyet ve futbolculari kutlayan Özhaseki, daha farkli bitebilecek maçta 2-1’lik galibiyetin de sari kirmizili takim için önemli oldugunun altini çizdi. Kayseri’nin her yönüyle Süper Lig’i hakettigini söyleyen Mehmet Özhaseki, "Giresunspor galibiyeti ile ligde yukarilara çikmaya basladik. Ilk dakikalarda sikintilar yasanmasina ragmen bir farkla kazanip 3 puani aldik. Iyice yüzümüz güldü. Teknik heyet ve futbolculari tebrik ediyorum. Baskan Berna hanimin da nesesi yerinde. Allah utandirmasin. Bu sehir büyük sehir. Her seyiyle Süper ligde olmayi hak eden bir sehir. Sehirciligi ile, ticareti ile, sanayisi ile, kültürü ile, sanati ile, yemegiyle, dagiyla süper ligde bir sehir burasi. Burada da eger takimimiz Süper Lig’de olmazsa moralimiz bozulur. Hatta takimizin ilk 5 içerisinde olmasi lazim. Ben öyle inaniyorum ki, istikrar her zaman iyilik getirir. Berna hanimla birlikte iyi bir çikis yakalandi. Bundan sonra takim asagilara düsmez hep yukarilara çikar. Biz de iftihar ederiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA