Çameli Belediyespor Ilk Maçinda Umut Verdi

Denizli Çameli’de tamamen ilçenin gençlerinden kurulan Çameli Belediyespor, ilk maçini farkli kaybetti. Maçta genç sporculari yalniz birakmayan Belediye Baskani Cengiz Arslan, temelden A takima kadar futbolcu yetistirmek istediklerini belirterek; “Bütün desteklerimizi gençlerimizin gelismesine, spor yapmasina destek saglayacagiz” dedi.



Çamelili gençlerden olusan Çameli Belediyespor, 1. Amatör Lig E Grubu’nun ilk karsilasmasinda Yesilçinarspor ile deplasmanda karsi karsiya geldi. Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, takimin ilk karsilasmasinda genç sporculari yalniz birakmayarak, maçi taraflarla birlikte izledi. Denizli Akkonak Stadi’nda oynanan karsilamayi yeni kurulan bir takim olmasina ragmen basarili bir performans sergileyen Çameli Belediyespor, YesilÇinarspor’a karsi 11 - 0 kaybetti.

Maç boyunca ve sonrasinda Çameli Belediyespor’un genç ekibine destek veren Belediye Baskani Cengiz Arslan, hedeflerinin sporcu yetistirmek oldugunu söyledi.

Gençlerin iyi bir sporcu haline gelmelerini ve her bransta takim kurmak istediklerini belirten Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Bugün Çameli Belediyespor’un ilk maçina ilçedeki taraftarlarimiz, Denizli’de bulunan ve destek veren Çamelili hemsehrilerimiz Akkonak Stadi’nda bir araya geldik. Tabi yerli ve milli bir takim çikarmak anlaminda Çameli’mizin gençlerinden olusturdugumuz Çameli Belediyespor, ilk maçina çikiyor. Gençlerimiz yetisecekler, gelisecekler, insallah A takimina oturduktan sonra, U takimlarina ve genç takimlari olusturup gençlerimizi temelden A takimina gelecek sekilde yetistirecegiz. Hedeflerimiz bu, sahadaki 11’imizin tamami Çameli’nde ikamet eden gençlerimizdir” dedi.



“Bütün bransta takim kurmak istiyoruz”

Gençlerin spor yapmasina destek saglayacaklarini ifade eden Baskan Arslan, “Ilk maçlarina çikiyorlar, heyecanlilar ve o heyecanlarini zaman içerisinde kirmis olacaklardir. Çameli’nde ki gençlerime sporu sevdirmek, çesitlendirmek sadece futbol degil, voleybolundan, güresinden basketboluna kadar bütün takimlari kurmak hedefimiz. Çameli Belediyespor ve Çameli Belediyesi olarak bütün desteklerimizi gençlerimizin gelismesine, spor yapmasina destek saglayacagiz” diye konusyu.

Kaynak: İHA