Bozüyük Vitraspor'a Taraftardan Büyük Destek

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta temsil eden Bozüyük Vitraspor, ligin 12. haftasinda karsilastigi Bayirköy Spor ile 1-1 berabere kaldi.

Taraftarin yogun ilgi gösterdigi karsilasmada, Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu Bozüyük Vitraspor’u yalniz birakmadi. Baskan Yardimcisi Sahinoglu yaptigi açiklamada, "Bölgesel amatör ligde ilçemizi temsil eden Bozüyük Vitraspor’a ve yine bizim ilimizin takimlarindan biri olan Bayirköy Spor’a basarilar diliyorum. Zaten dün aksam takimimiz ile birlikteydik. Her zaman destegimiz ve gönlümüz onlarla birlikte. Ayrica Belediye Baskanimiz Mehmet Talat Bakkalcioglu’nun direktifi ile stat içinde kurdugumuz karavanimizda vatandaslarimiza ücretsiz çay ikramimiz maç boyunca devam edecek. Bir kez daha her iki takima da basarilar diliyorum" dedi.

Maçin 48. dakikasinda Özkan Kutlu’nun golü ile öne geçen Bozüyük Vitraspor, golün ardindan pozisyon bulmaya devam etti. Karsilasmanin 90. dakikasinda ise Bayirköy Spor’da forma giyen Tayyip Akdeniz durumu berabere getirerek maç skorunu kaydetti.

Kaynak: İHA