Baskan Bakkalcioglu, Bozüyük Vitra Spor Futbolculari Ile Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bozüyük Vitra Spor yöneticileri ve futbolculari ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi tarafindan Bayirköy Spor ile karsi karsiya gelecek olan Bozüyük Vitra Spor Futbol Takimi için maç öncesinde moral yemegi düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen yemege Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve Ali Sahinoglu, Vitra Spor Kulüp Baskani Tahir Çiftçi, kulüp yöneticileri Saban Özmen, Veli Dag, Hasan Adsoy, Ahmet Belen, Sedat Turan, takim antrenörü Ismet Çelen ve futbolcular katildi.

Yemek öncesinde kisa bir konusma yapan Baskan Bakkalcioglu, "Bozüyük’te bizim profesyonel ligde oynayan bir takimimiz olsun istiyoruz. O nedenle ben Vitra Spor’un profesyonel ligde olan bir takim haline gelebilecegini düsünüyorum. Önemli bir maç oynuyorsunuz. Ben sizin basaracaginiza inaniyorum. Gönlümüz kalbimiz sizinle. Insallah güzel bir basari elde edersiniz. Hepinize basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA