Kayserispor'un Alt Yapi Basarisi

Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, sari kirmizili kulübün basarilari ile anilan bir kulüp olacagini ifade ederek, alt yapiya büyük önem verdiklerini söyledi.



Süper Lig’de mücadele veren Yukatel Kayserispor’da A takim kadar alt yapiya da önem veriliyor. Bu dönem yurt disina 3 futbolcu transferi gerçeklestirerek adindan söz ettiren Yukatel Kayserispor’da yeni yildiz adaylari A takima kazandiriliyor. Devre arasi transfer döneminde genç futbolculari Kayserispor’da profesyonel yapan baskan Berna Gözbasi, sari kirmizili kulübün transfer basarilari ile anilan bir kulüp haline gelecegini söyledi.



Bu sezonu geçis dönemi olarak gördüklerini ifade eden Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, sari kirmizili kulübün ekonomik sikintidan kurtulmasi için alt yapiya büyük önem vermesi gerektigini söyleyerek, "Bu egilimi gerçeklestiriyoruz. Kayserispor alt yapidaki basarisi ile anilacak bir kulüp olacak. Bu kulübü kendi imkanlari ile ayakta duran, saha içerisinde basarili, yurt disinda temiz ve gipta ile bakilan bir kulüp haline getirmek için çabaliyoruz. Kaleci Dogan’i Fransa’ya, Emre Demir’i Barcelona’ya, Nurettin’i Portekiz’e transfer ederek Kayserispor’un ismini önemli ölçüde duyurduk. Bunlarin devami gelecek. Yeni yildiz adaylarimiz var. Alt yapimizdan A takima çikan futbolcu kardeslerimizi önümüzdeki süreçte zaman zaman izleme imkânimiz olacak" dedi.

Kaynak: İHA