Aydin'in Sultanlari Yari Final Biletini Aldi

CEV Challenge Cup’ta muhtesem bir performans ortaya koyan Aydin Büyüksehir Belediyespor kadin voleybol takimi, çeyrek finalde karsilastigi Romanya temsilcisi CSM Lugoj’u turnuvanin disina itti.

Kupanin en etkili ekibi olan Aydin’in Sultanlari, çeyrek final turunun ilk maçinda C.S.M. Lugoj’a da sans tanimayarak maçi 3-2 kazanmisti. Sultanlar rövans karsilasmasini da ayni skorla kazanarak, yari final biletini alan takim oldu.

Sultanlar maçtan kopmadi ve kazandi

Zorlu geçen maçin birinci ve üçüncü setlerini rakibine kaptiran Aydin’in Sultanlar’i, ikinci seti 26-24 ve dördüncü seti de 25-20 alarak maçi dengede tutmayi basardi. Son sette sahaya büyük bir karakter yansitarak kupadaki iddiasini oyununa yansitan Sultanlar 15-9’luk farkli skorla maçi aldi ve Avrupa’daki yolculuguna devam dedi.

Baskan Çerçioglu: "Aydin’in Sultanlari ile gurur duyuyoruz"

Avrupa’da söz sahibi bir ekip olduklarini ve bu basarinin arkasinda zafere inanmis bir takim olduguna dikkat çeken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Bu takim zafere ne kadar inanmis oldugunu bir kez daha kanitladi. Aydin’in Sultanlari ile gurur duyuyoruz. Ay Yildizli bayragimizi basari ile temsil eden takimiza tesekkür ediyorum. Bu takimin final oynayacagina ve kupayi ülkemize kazandiracagina yürekten inaniyorum" diyerek Aydin’in Sultanlari’ni ve teknik heyeti tebrik etti.

Hedef final

Aydin Büyüksehir Belediyespor yari finalde Savino Del Bene Scandicci - RC Cannes eslesmesinin galibi ile mücadele edecek.

Kaynak: İHA