Üsküdar'da Baba - Ogul Ayni Takimda Oynuyor

Üsküdar’da yesil sahalarda esine az rastlanan bir mücadele yasaniyor. Süper Amatör Lig’inde Baglarbasi Spor Kulübünde forma giyen 39 yasindaki baba ve 18 yasindaki oglunu görenler saskinlik yasiyor. Baglarbasi Spor formasi altinda baba Kenan Sahin ve oglu Umut Sahin ayni takimin basarisi için birlikte ter döküyor. Baba ogulun takimla birlikte antrenmani havadan görüntülendi.



Yaklasik 30 yildir yesil sahalarda top oynayan 39 yasindaki Kenan Sahin, Baglarbasi Sporun takim kaptanligini yapiyor. Tecrübeli futbolcunun 18 yasindaki oglu Umut Sahin babasi ile birlikte ilk 11’de sahaya çikiyor. Sahada kiyasiya mücadele eden baba ile oglu takim basarisi için birlikte ter döküyor. Baba Kenan Sahin 9 numarali, oglu Umut Sahin de 11 numarali formayla forvet mevkiinde beraber oynuyor. Baba Kenan Sahin ogluyla ayni takimda futbol oynadigini hayal bile edemeyecegini belirtirken, bunun gurur verici oldugunu ifade etti.

Ogul Umut Sahin maç esnasinda babasindan pas isteginde garip duygular yasandigini söyledi.



“Aklimin ucuna bile gelmezdi”

Baba Kenan Sahin, “Futbolu 30 yildan berri oynuyorum. Futbol benim için her sey. Hayatimi futbola adadim, 30 yildir hocalarimin verdigi görevi layikiyla yerine getirmeye çalisiyorum. Oglumla ayni takimda oynamam gurur verici bir olay. Oglumla ayni sahada top oynayacagim aklimin ucundan bile geçmezdi. Günümdeki sartlarda baktigimizda ayni takimda futbol oynuyoruz. Dünyada sayili az insanin yasadigi bir duygu, oglum gol attiginda kendim atmis gibi seviniyorum” diye konustu.



“Rakip oyunculara garip geliyor”

Baglarbasi Spor Kulübü forvet oyuncusu Umut Sahin, “Futbolu küçük yastan beri oynuyorum. Hayatimin her alaninda futbol var. Babamla ayni takimda, ayni sahayi, ayni formayi paylasmak benim için çok tarifsiz duygular, çok gurur ve mutluluk verici bir olay. Saha içerisinde maç esnasinda babama "baba" diye seslenmem diger oyunculara garip geliyor. Sahada gülüsmeler oluyor ama konsantrasyonu sagliyoruz” diye konustu.



“Antrenörlük hayatimda böyle bir olayla karsilamadim”

Baglarbasi Spor kulübü Hocasi Özcan Çerlik, “Uzun yillardir futbol oynayan birisi olarak, antrenörlük hayatimda boyunca böyle bir hikayeyle karsilasmadim. Umut küçük yaslardan beri bizim kulübümüzde, altyapi antrenörümüz onu kesfetti. Babasi da o dönemden beri oyuncumuz oldugu için Umut bizim elimizde büyüdü. Yetenekleriyle ön plana çikan bir oyuncu oldugu için çocukken de takimin maskotuydu. Pandemi sonrasinda 18 yasinin dolmasiyla A takima dahil ettik. Umut yetenekli, gelecegi parlak bir oyuncu, bizim ondan umudumuz var. Baba, ogul bize güzel duygular yasattilar” diye konustu.

Kaynak: İHA