Trabzonspor Kayip Yasamak Istemiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Aytemiz Alanyaspor’un konugu olacak. Sampiyonluk yarisinda puan kaybi yasamak istemeyen bordo-mavililer son iki maçta beraberlikle ayrildigi Alanya deplasmaninda 3 puanla ayrilmayi hedefliyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda yarin Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karsilasacak. Bahçesehir Okullari Stadyumu’nda saat 16.00’da baslayacak karsilasmayi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardimciliklarini ise Mustafa Emre Eyisoy ve Ibrahim Çaglar Uyarcan yapacak.

Lig’de oynadigi 3 maçtan da galibiyetle ayrilan Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor maçini kazanmasi halinde galibiyet serisini 4 maça çikaracak. Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Denswil, Ismail Köybasi ile Fode Koita’nin tedavileri sürüyor.

12’nci randevu

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarin Alanya’da yapacaklari maçla ligde 12. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda bugüne kadar oynanan 11 maçta Alanyaspor’un bordo-mavili takim karsisinda üstünlügü bulunuyor. Alanyaspor 5 karsilasmadan galibiyetle ayrilirken, Trabzonspor ise 2 karsilasmadan galip ayrildi. 4 müsabaka ise beraberlikle bitti. Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 18 gol atarken, bordo-mavililer ise 11 gol kaydetti.

Alanya’da oynanan 5 karsilasmada Trabzonspor 1 galibiyet alirken, Akdeniz temsilcisi 2 kez galip geldi, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandi.

Avci, Trabzonspor’un basinda Alanya’da ilk deplasmanina çikiyor

Trabzonspor’un basina geçtigi günden itibaren Karadeniz ekibinde önemli çikisa imza atarak zirveye tasiyan Abdullah Avci, bordo-mavili takimin basina geçmesinin ardindan galibiyet alamadigi Alanyaspor karsisinda bu kez kazanmak istiyor. 10 Kasim 2020’de is basi yapan deneyimli çalistirici Trabzonspor’un basinda iki kez karsilastigi rakibi karsisinda evinde 3-1’lik maglubiyet ve 1-1’lik beraberlik elde etti. 7 Kasim 2020’de deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kalinan maçin ardindan takimin basina geçen Avci, Karadeniz ekibiyle ilk Alanya deplasmanina çikacak.

Edin Visca ilk pesinde

Trabzonspor formasiyla çiktigi 5 maçta 4 gol atan, son 3 maçi ise bos geçmeyen Edin Visca, Aytemiz Alanyaspor karsisinda golle bulusmasi halinde Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste dört maçta gol sevinci yasamis olacak.

Kaynak: İHA