Osmaniye'de Okul Sporlari Voleybol Yari Final Müsabakalari Basladi

Osmaniye’de 10 ilden 18 takim, 192 sporcunun katilimiyla okul sporlari yildiz kiz ve erkek voleybol yari final müsabakalari basladi.

Gençlik ve Spor Bakanliginin, “Okul Sporlari 2021-2022 Egitim Ögretim Yili” faaliyet programinda yer alan Okul Sporlari Yildiz Kiz ve Erkek Voleybol yari final müsabakalari Osmaniye’nin ev sahipliginde start aldi. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde düzenlenen müsabakalarda kiz ve erkeklerden 8’er olmak üzere 16 takimin mücadele ettigi bildirildi.

Antalya, Gaziantep, Hatay, Mardin, İçel, Izmir, Adiyaman, Sirnak, Istanbul ve Nigde’den toplam 192 sporcunun katilim sagladigi müsabakalar, Tosyali Spor Salonunda ve Merkez Spor Salonunda gerçeklestiriliyor. Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda dereceye giren takimlarin Türkiye finallerine katilmaya hak kazanacagi aktarildi.

Sporcu ve antrenörlere basarilar dileyen Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Logoglu, “Çocuklarimizin saglikli büyümesi, gelismesi, özgüvenli olmasi ve derslerindeki basarisi için spor yapmalarini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda Osmaniye Gençlik ve Spor Il Müdürlügü olarak tüm gençlerimizin yanindayiz. Bu tarz Müsabakalara ev sahipligi yapmanin mutlulugu içerisindeyiz emegi geçenlere tüm personelimize, sporcularimiza, antrenörlerimize ve hakemlerimize basarilar dilerim” diye konustu.

Kaynak: İHA