Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Oyunun Hakki Olan 3 Puani Almamiz Gerekiyordu'

Tuzlaspor beraberligini degerlendiren Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, "Her seyi yaptik, kazanacak pozisyonlari bulduk ama olmadi. Oyunun hakki olan 3 puani almamiz gerekiyordu" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasinda Kocaelispor, deplasmanda Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak açiklamalarda bulundu. Iki takim için de zor bir karsilasma oldugunu dile getirerek sözlerine baslayan tecrübeli çalistirici, "Biz alt siralardan kurtulma adina deplasmanda olmamiza ragmen 3 puan için geldik. Oynadigimiz oyunu parsel parsel oyunculara anlattik. Ben geldigimden beri üçüncü maç, her geçen gün daha iyi oynayan, çok pozisyona giren, bugün maçi kazanacak pozisyonlari da biz yakaladik. Maçin son 15 dakikasini tek kale oynadik. Oyuncularimin yavas yavas özgüvenleri kendine gelmeye basladi.

Çok istedik, arzuladik, çok mücadele ettik kazanma adina. Her seyi yaptik, kazanacak pozisyonlari bulduk ama olmadi. Oyuncularimin istegi, arzusu mükemmeldi. Bu maç bitti, artik Istanbulspor maçi var. Her maçi final oynuyoruz. Haftalar azaldikça her puan altin degerinde. Oyunun hakki olan 3 puani almamiz gerekiyordu. 1 puan aldik ama oyuncularin istegi anlaminda çok sey kazandik” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA