Hakan Keles Açiklamasi 'Genel Olarak Iyi Oynadik Ama Sonuca Yansitamadik'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Kayserispor maçinin ardindan, "Kötü bir gidisatimiz vardi, devam ediyor. Degistirmek istiyorduk bugün. Kaybedecek bir oyun oynadigimizi düsünmüyorum" dedi.

GZT Giresunspor, Süper Lig’in 26. haftasinda deplasmanda karsilastigi Kayserispor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, oyunu iyi oynadiklarini ancak skora yansitamadiklarini söyleyerek, "Kötü bir gidisatimiz vardi, devam ediyor. Degistirmek istiyorduk bugün. Kaybedecek bir oyun oynadigimizi düsünmüyorum. Oyun genelinde üstün oldugumuz yönler vardi. Fakat bir taçtan, duran toptan yedigimiz gol bizi zora soktu. 2-0’in üstesinden gelemedik bugün. Girdigimiz pozisyonlar vardi ama degerlendiremedik. Fakat verilen ve verilmeyen fauller bugün canimizi sikti. Rakip 10 kisi kalabilirdi, stoperimiz 60 dakika sari kartla oynadi. Genel olarak oyunu iyi oynadik ama sonuca yansitamadik" diye konustu.



"Bulundugumuz konumdan hiç memnun degiliz"

Göztepe maçinin çok önemli oldugunun altini çizen Keles, "Simdi önümüzde Göztepe maçi var, ona hazirlanacagiz. Bizim için çok önemli bir maç. Bu saatten sonra lig artik daraliyor. Bulundugumuz konumdan hiç memnun degiliz. Düzeltecek gücümüz var. Oyunumuzu skora yansittigimiz zaman istedigimiz yerlere gelecegimizi düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA