Büyüksehir Spor A.S.'Den Büyük Basari

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin sehirdeki spor faaliyetlerini yürüten kurulusu Spor A.S., bünyesindeki sporcular ile büyük bir basariya imza atarak Wushu Türkiye Sampiyonasi’nda 11 madalya elde etti. Baskan Büyükkiliç, madalya kazanan sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in spora ve sporcuya verdigi önem ile sehirdeki spor etkinliklerinin lokomotifi konumunda olan Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.S. Antalya’daki 5-16 Subat 2022 tarihleri arasinda gerçeklestirilen Wushu Türkiye Sampiyonasi’na damga vurarak Kayseri’nin gögsünü kabartti.

Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. Gençlik ve Spor Kulübü sporculari, Antalya’daki Wushu Türkiye Sampiyonasi’nda 6 altin, 1 gümüs, 4 bronz madalya kazandi. Buna göre ‘minik bayan 29 kg Light Sanda Elif Ceyda Yalçin 1., yildiz bayan 32 kg Light Sanda Gül Reyhan Doganer 1., yildiz erkek 41 kg Light Sanda Muhammed Ali Yildirim 1., yildiz bayan 45 kg Sanda Ecrin Gülay Düzgün 1., yildiz bayan 38 kg Light Sanda Aslihan Turhan 1. ve büyükler 65 kg Light Sanda Buket Kaya 1. olarak altin madalya alirken, genç A 52 kg Light Sanda ise Sahabettin Aksu 2. gelerek gümüs madalyanin sahibi oldu. Genç A 48 kg Light Sanda da Seher Ertürk 3., genç B 52 kg Light Sanda Aysegül Koçer 3., genç A 56 kg Light Sanda Sura Nur Ari 3. ve genç A 60 kg Light Sanda Mustafa Gökhan Gürbüz de 3.’lük elde ederek bronz madalya kazandi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç alinan bu büyük basarinin ardindan Büyüksehir Belediyesi Spor A.S.’nin Gençlik ve Spor Kulübü antrenör ve sporcularini tek tek tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi ve tesekkür etti.

Kaynak: İHA